Trebat će vam:
1 luk
2 mrkve
1 paprika
3 režnja češnjaka
1 manji komad korijena celera
3 žlice pelata
2 konzerve graha
1 žličica dimljene crvene paprike
1 lovorov list
1 žličica čilija
sol i papar
svježi peršin
mladi luk
Priprema:
Na ulju najprije pirjajte luk nasjeckan na polumjesece. Pustite da poprimi boju pa dodajte sitno sjeckani češnjak, a zatim i mrkvu i celer. Pirjajte oko pet minuta. Dodajte pelate i malo vode, lovorov list, sol, papar, crvenu papriku i čili. Kuhajte dok povrće gotovo u potpunosti ne omekša. Dodajte grah i malo vode, dodatno začinite po potrebi i pustite da se krčka još 10-ak minuta. Na kraju pospite svježim peršinom i mladim lukom. Poslužite toplo uz kruh ili rižu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....