Trebat će vam:
1 butternut tikva (ili na tržnicama kupite vrećicu već narezane)
1 paket špageta
sir ribanac
5 listića kadulje
50 g maslaca
sol i papar
Priprema:
Buču ogulite, očistite od koštica i narežite na kockice. Ako ste kupili već narezanu buču na tržnici, tada kockice narežite na manje. Stavite ih u tavu i pržite na slaboj vatri dok ne počnu puštati sok i ne dobiju zlatnosmeđu boju. U međuvremenu u slanoj vodi skuhajte špagete i procijedite ih (sačuvajte malo škrobne vode). U maloj posudi dobro ugrijte ulje pa u njemu prepržite listiće kadulje (pazite da ne zagore - moraju ostati hrskavi). Špagete stavite u zdjelu. U posudi otopite maslac, dodajte malo škrobne vode pa prelijte špagete i umiješajte kockice buče. Na kraju dodajte pržene listiće kadulje i posipajte ribancem.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....