Priprema: 20 minuta • Pečenje: 15 minuta • Porcija: 4
Trebat će vam:
500 g tjestenine
2 konzerve tune
1 veći luk
3 režnja češnjaka
300 ml umaka od rajčice
bosiljak, origano i drugi začini po želji
žličica šećera
sol i papar
topivi sir po želji
Priprema:
Na ulju najprije pirjajte luk, zatim dodajte protisnuti češnjak. Stavite malo šećera, pustite da se otopi pa dodajte tunu i umak od rajčice. Začinite soli, paprom, bosiljkom, origanom, timijanom i drugim začinima po želji.
Dok se umak krčka, skuhajte tjesteninu. Kada je gotova, pomiješajte je s umakom i prebacite u posudu za pečenje. Posipajte sirom i zapecite 15 minuta na 200 stupnjeva u pećnici.
Poslužite toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....