Trebat će vam:
1 veći batat
1 luk
2 mrkve
2 režnja češnjaka
1 šaka svježeg lista peršina
1 žlica kikiriki maslaca
1 žličica dimljene paprike
1 žličica curry začina
voda ili temeljac
sol i papar
Priprema:
Povrće očistite pa nasjeckajte na sitno; mrkvu ostavite u kolutićima, a batat u kockicama. Luk pirjajte na maslinovom ulju dok ne dobije boju, a zatim ubacite mrkvu i batat. Dodajte curry u prahu, dimljenu papriku pa sve dobro promiješajte. Pirjajte tako oko minute do dvije, a zatim dodajte kikiriki maslac, pomiješajte te dodajte tekućinu. Na kraju možete ubaciti i čili. Kuhajte dok povrće ne omekša, a na kraju pospite svježim peršinom. Ako želite da varivo bude gušće, dio povrća izvadite iz juhe, propasirajte ga pa ga vratite. Na kraju možete dodati i sjeckani kikiriki.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....