Trebat će vam:
2 kg svinjetine
2 luka
2 mrkve
5 režnjeva češnjaka
1 žlica koncentrata rajčice
400 ml temeljca
2 lovorova lista
1 žlica crvene paprike
Začinsko bilje po želji
Ulje
Priprema:
Komad mesa najprije natrljajte sa soli i zapecite sa svih strana na malo ulja. U istu posudu dodajte luk i mrkvu narezane na veće komade. Ubacite i češnjak. Zapecite sa svih strana, ubacite začinsko bilje, lovorov list i zalijte sve temeljcem. Dodajte crvenu papriku i koncentrat rajčice. Pustite da zavrije pa sve poklopite i prebacite u pećnicu. Pecite poklopljeno 2 sata. Otklopite i pecite još 30 minuta do sat vremena ili dok se meso ne počne raspadati. Poslužite uz prilog po želji ili u sendviču.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....