![32982441](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/04/09/k_32982441_640.png)
Trebat će vam:
Za muffine:
200 g glatkog brašna 100 g kokosa 1 prašak za pecivo 1 jaje 100 g šećera u prahu 200 ml mlijeka |
Za kremu:
200 g bijele čokolade 400 g sira mascarpone 150 ml vrhnja za šlag |
![Vanilla cupcake on wood background, copy space](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/3/14/11/iStock-520123268.jpg)
Priprema:
Brašno prosijte s praškom za pecivo. Dodajte mu kokos, šećer u prahu, jaje i mlijeko. Sve dobro izmiksajte. U kalup za muffine stavite košarice za muffine i u njih ulijte smjesu za muffine. Pecite oko 25 minuta na 180 stupnjeva. Kremu pripremite tako da od vrhnja za šlag napravite čvrsti šlag. Bijelu čokoladu otopite na pari i umiješajte ju u sir. Svemu dodajte šlag te ukrasite pečene i ohlađene muffine kremom pomoću slastičarske vrećice.