Trebat će vam:
2 žličice maslinova ulja
400 g kupusa
1 manja glavica ljutike
3 režnja češnjaka
sol i papar
250 g kuhanih pilećih prsa
160 g svježeg
120 g kiselog vrhnja
2 žličice sušenog peršina
40 g cheddara
3 velika jaja
40 g parmezana
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 190 °C. U velikoj dubokoj tavi zagrijte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte na trakice narezani kupus i usitnjeni luk te pirjajte dok ne omekšaju, ali prije nego što porumene dodajte usitnjeni češnjak i pirjajte još jednu minutu. Posolite i popaprite. Maknite s vatre. Umiješajte usitnjena pileća prsa, svježi sir, kiselo vrhnje i peršin. Dodajte sir cheddar i razmućena jaja te miješajte dok se ne sjedini. Smjesu rasporedite u posudu za pečenje. Pospite parmezanom i još peršina po želji. Pecite 25 - 30 minuta ili dok se ne počnu rumeniti.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....