Trebat će vam:
500 g svježe cikle
100 g sira gorgonzole
100 g svježeg kravljeg sira
dvije žlice maslinova ulja
žlica sjeckanog peršina
100 g tostiranih pinjola
sol
prstohvat mljevenog čilija
Priprema:
Svježu ciklu dobro operite, stavite u dublju posudu, ulijte hladnu vodu do vrha i stavite kuhati na laganu vatru. Ciklu kuhajte oko sat vremena, dok ne omekša. Maknite s vatre i pustite da se ohladi u vodi u kojoj se kuhala. Ohlađenu ciklu ogulite i narežite na tanke šnite. U posudu stavite kravlji sir i promiješajte. Dodajte na sitno narezanu gorgonzolu, začine, maslinovo ulje te nasjeckan peršin. Sve sjedinite. Pinjole tostirajte na laganoj vatri. Dodajte smjesi od sira. Na polovicu narezane cikle stavite nadjev, preklopite drugom polovicom cikle. Formirajte zalogaje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....