Na početku još jednog tjedna pripremili smo tjedni meni koji vrlo lako možete iskoristiti kao inspiraciju za ručak u narednim danima. Započinjemo klasikom koji obožavamo u nešto drugačijem izdanju pa tako radimo kremasti špinat s pire krumpirom, a uz to se najbolje slaže i poširano ili pečeno jaje. Zatim su na redu rezanci s piletinom i povrćem, a sredinom tjedna kuhamo gusto jelo na žlicu sa svinjetinom i kupusom. U četvrtak je na redu pohana cvjetača s rizi-bizijem, a u petak radimo jednostavne srdele s krumpir salatom. Sporo pečenu piletinu radimo u subotu, dok u nedjelju pripremamo svinjetinu u umaku od gljiva s knedlama od kruha. Recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
ŠPINAT S PIRE KRUMPIROM I JAJEM
UTORAK
SRIJEDA
GULAŠ SA SVINJETINOM I KISELIM KUPUSOM
ČETVRTAK
POHANA CVJETAČA S RIZI-BIZIJEM
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
SVINJETINA U UMAKU OD GLJIVA S KNEDLAMA OD KRUHA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....