Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 2 jušne žlice maslaca
- 1 glavica luka sitno iscjeckana
- 4 manja do srednja pastrnjaka izrezana na komadiće
- 60 ml vrhnja za kuhanje
- 1 kruška (izrezana na komadiće)
- Voda (ovisno o gustoći koju želimo postići)
- 1 manji mladi krumpir izrezan na komadiće
- sol i papar
Priprema
1. korak
Na malo maslaca prepržimo luk te dodamo pastrnjak, krumpir i komadiće kruške te miješamo dok se ne ispeku nekih 10-tak minuta.
2. korak
Dodajte vodu i vrhnje kako bi svi sastojci bili prekriveni te kuhajte još nekih 10 minuta.
3. korak
Cijelu smjesu stavite u blender te izmiksajte dok ne postignete homogenu smjesu. Na kraju začinite solju i paprom, a po želji možete ukrasiti kriškom kruške.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....