Grilane kobasice s prženim krumpirom i paprikama
Trebat će vam:
6-8 pilećih kobasica
600 g krumpira (na kockice ili ploške)
2 paprike (crvena i žuta, narezane na trakice)
1 luk (na listiće)
maslinovo ulje
sol, papar
majčina dušica ili origano
Priprema:
Kobasice začinite i kratko zapecite na gril tavi ili roštilju dok ne dobiju lijepu zlatnu boju sa svih strana. U drugoj tavi zagrijte maslinovo ulje i pržite krumpir dok ne postane mekan i lagano hrskav. Dodajte luk i paprike, pirjajte nekoliko minuta dok povrće ne omekša, a okusi se povežu. Začinite solju, paprom i začinskim biljem po želji. Poslužite kobasice uz vrući prženi krumpir i paprike, po mogućnosti odmah nakon pečenja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....