![31326881](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2023/09/24/k_31326881_640.png)
Autori bloga Forking Croatia, Kasandra i Zvonimir, su se uhvatili u koštac s jelom koje volimo mrziti: hladetinom. Da se ne bi sami mučili, opet su se pozvali na kuhanje u organizaciji Zvonimirovog tate, a ovaj ih je put malim trikovima učila gospođa Vesna.
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/1/30/11/ZF__4239.jpg)
Nisu mogli naći stručniju osobu za ovaj pothvat od profesorice anatomije na Veterinarskom fakultetu koja ih je, uz hladetinu, poučila i nekim drugim zanimljivim stvarima vezanim uz njenu struku. Ako se i vi odvažite pripremiti hladetinu, evo recepta!
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/1/30/11/ZF__4569.jpg)
Trebat će vam:
cca 4 kg mesa (svinjske kožice i nogice, srca, jezici i rep) nekoliko većih mrkava 10ak listova lovora sol, papar, crvena paprika papar u zrnu češnjak |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/1/30/11/ZF__4660.jpg)
Cijeli recept pročitajte OVDJE!