Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 1
Sastojci
- 1 šalica ječma
- 1 sitno namsjeckani luk
- 2 veće mrkve
- 1 stapka celera
- 1 češanj češnjaka
- pačja mast
Priprema
1. korak
Skuhajte šalicu ječma. Na žlici pačje masti zažutite sitno sjeckani luk, a kada postane staklast, dodajte mu na kolutove narezanu mrkvu (2 komada), jednu stapku celera izrezanu na tanje komade te češanj češnjaka. Kada je povrće malo omekšalo, dodajte ocijeđeni kuhani ječam i žlicu nasjeckanog peršinova lista te žličicu timijana. Posolite i popaprite.
Ovo je jednostavno i izdašno jelo koje se može poslužiti kao prilog uz pečena pačja prsa, a može biti i samostalno jelo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....