Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 10 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 4 šnite kruha
- 4 jaja
- čvarci
- mast
Priprema
1. korak
Sjajna kombinacija od koje će mirisati cijela kuhinja; kruh natopljen s masti,
jajima i čvarcima. Jaja ispecite na oko na svinjskoj masti, a potom ih pospite
sjeckanim čvarcima. Ispecite jaja tako da žumanjci ostanu tekući kako biste
mogli umakati kruh. Ako želite, jaja možete ispeći i sa špekom, suhom šunkom ili buđolom, a poslužit će i ostaci pečenja od dana ranije.
Jednostavan obrok s kojim se u zimskim danima može početi dan, no bit će to i izvrstan brzi ručak ili večera. Ovakav obrok najbolje je zaliti čašom kiselog mlijeka ili jogurta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....