![33841475](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/06/16/k_33841475_640.jpg)
Sastojci:
4 otkoštena pileća zabatka (količinu prilagodite broju ukućana i njihovu apetitu)
sol
papar
mozzarella
sušene rajčice
suhi bosiljak ili začini koje volite
špinat
nar
aceto balsamico
maslinovo ulje
![Zagreb, 211117.
Jela za zimska blagdanska druzenja pripremile su Mateja Domitrovic, Suncana Barusic, a prostor i stol je stilizirala Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/12/19/12/druzenje_zima11-211117.jpg)
Priprema:
Batke posolite i popaprite, na sredinu stavite dvije ploške mozzarelle i suhu rajčicu iz ulja, ili namočenu ako nije bila u ulju. Zarolati i povezati kuhinjskim koncem. Peći ih u pećnici na 160 Celzijevih stupnjeva s malo ulja i podlivene s malo vode, u posudi s poklopcem ili ih prekrijte folijom oko sat i pol. Pred kraj ih otklopite i zapecite da se koža zazlati. Špinat stavite u zdjelu s narom i začinite je solju, acetom balsamicom i maslinovim uljem. Na salatu servirajte pileće rolice.