Tradicijska jela u suvremenim autorskim reinterpretacijama i nadahnutim razradama najboljih hrvatskih chefova. U kojima se baš nikad ne zaboravlja da glavna uloga uvijek pripada nekom sjajnom jadranskom raku. U sezoni i netom izvađenom iz mora.
SEZONA JE POČELA
HRVATSKI CHEFOVI KUHAJU: Jadranski rakovi u suvremenim autorskim interpretacijama najboljih!
Rakovi su ne samo jedan od gastronomskih bilje ga Dalmacije, Jadrana i Mediterana već, za većinu, ultimativna morska delicija. Već na sam spomen jastoga sa špagetima ili hlapa s gradela, kvarnerskih ili podvelebitskih škampa veličine podlaktice, tigrastih kozica s ušća Neretve tek ovlaš poprženih na tavi, ali i grancigula, kosmeja/grmalja pa i podcijenjenih zezavaca, kuka, vabića ili plavog i crvenog raka.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....