Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 5 min
Broj osoba: 1
Sastojci
- 1 kg hobotnice (kuhane u ekspres-loncu)
- 4 srednje velika krumpira
- 4 tvrdo kuhana jaja
- 3 mlada luka
- 1 jušna žlica ukiseljenih kapara
- 2-3 pečene crvene paprike
- 4-5 većih listova zelene salate
- 4 jušne žlice maslinova ulja
- domaći vinski ocat
- morska sol
- malo čilija
Priprema
1. korak
Narezanu hobotnicu, začine i sve sastojke pomiješajte u zdjeli za salatu i poslužite odmah. Po volji ovoj salati možete dodati i malo ukiseljenog motara, naribanih listića parmezana, crnih maslina. Također nije zgorega u mješavinu maslinova ulja i octa dodati i žlicu “juhe” u kojoj se u ekspres-loncu kuhala hobotnica.
Pripremio: Zlatko Gall
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....