Težina pripreme: lagano
Vrijeme pripreme: 40 min
Broj osoba: 2-4
Sastojci
- 1 luk
- konzerva pelata
- 1 paprika
- 60 dkg teletine
- 50 dkg graha
- 10 dkg graška
- brašno
- sol i papar
- mrkva
Priprema
1. korak
Sitno nasjeckan luk ispržiti na malo ulja. Kad porumeni dodati kockice mesa i pirjati dok meso ne promjeni boju, zatim doliti vode i pustiti da sve lijepo kuha. Dodati kockice mrkve i grašak.
2. korak
Kad meso već postane mekano umiješati koncentrat rajčice, sitno sjeckanu svježu papriku i kuhani (konzervirani) grah.
3. korak
Začiniti solju i paprom te ostaviti da sve zajedno još malo prokuha, desetak minuta. Zatim, posebno izmiješati brašno s malo vode da se dobije masa bez grudica pa uliti u varivo. Kuhati još par minuta da se jelo malo zgusne.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....