Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 20 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 4 tanke fete pancete (narezane na ploškice)
- 1 manja glavica luka, sitno narezanog
- 15- ak prokulica
- 1 tikvica
- 8 jaja
- 0,5 dcl mlijeka
- 10 dag tvrdog kravljeg sira, ribanog
- sol, papar
Priprema
1. korak
Prokulice skuhajte u kipućoj slanoj vodi. Kad malo omekšaju procijedite ih u hladnoj vodi i prepolovite. Ta tavici popržite pancetu, a kad dobije boju izvadite je i stavite po strani na kuhinjski papir.
2. korak
Na ostatku masnoće (ako je potrebno dodajte još malo ulja) propirjajte luk, a kad omekša dodajte tikvice te nakon nekoliko minuta prženu pancetu.
3. korak
Jaja izmutite u zdjeli sa strane pa dodajte mlijeko, sol i papar, ribani sir. Prelijte po
povrću pa pecite na srednje jakoj vatri.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....