![Ilustrativna fotografija](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/06/13/k_33884381_640.jpg)
Naša Kasandra, inače autorica bloga Forking Croatia, još uvijek ne može zaboraviti prošlogodišnju neuspješnu uskrsnu pincu. Premda nam je vrlo teško povrjerovati da išta što nastane u vrijednoj radnji najpoznatije blogerske vilice može ispasti loše. Ovaj put je pod ruku uhvatila Moniku Kos, slastičarku, a zajedno su se pobrinule da ove godine pinca ispadne ukusna i lijepa.
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/4/5/16/ZF__0170.jpg)
Trebat će vam:
500 grama brašna (koristile smo brašno za dizana tijesta) 1 žlica soli 40 g svježeg kvasca 100 ml mlakog mlijeka 2 jaja 2 žumanjka 75 grama šećera vanilija naribana korica 2 limuna korica 1 naranče sok jedne naranče 2 žlice ruma (neću lagat, stavile smo mi i malo više) 50 grama maslaca 50 g svinjske masti 100 grama grožđica |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/4/5/16/ZF__0048.jpg)
Cijeli recept pročitajte OVDJE!