Sastojci za tijesto:
1 jaje
100 g oštrog brašna
1 čajna žličica sipina crnila
malo soli
2-3 dagnje po raviolu
1 poriluk (bijeli dio), tanko rezan na trakice
goveđi temeljac
grančica timijana
cherry rajčice
Postupak:
Tijesto dobro umiješati te umotati u prozirnu foliju i pustiti u hladnjaku da se odmara najmanje 30 minuta.
Tjesteninu razvući i oblikovati za raviole. Puniti ih dimljenim dagnjama (2-3 dagnje po raviolu).
Raviole staviti kuhati u goveđi temeljac. Pred kraj dodati tanko rezan poriluk, a na samom kraju malo maslaca. Poslužiti na tanjuru s malo temeljca te ukrasiti sa sporo pečenom cherry rajčicom. Rajčice prethodno začiniti s malo šećera, soli i maslinova ulja te peći u pećnici na 120 Celzijevih stupnjeva otprilike sat vremena. Na kraju dodati svježeg timijana.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....