Težina pripreme: lagano
Vrijeme pripreme: 60 min
Broj osoba: 2-4
Sastojci
- 200 g luka
- 300 g paprike
- 4 žlice maslinovog ulja
- 1 žličica mljevene paprike
- 300 g pelata
- 300 g mahuna
- 300 g graška
- 100 g riže
- peršin
- sol i papar
- 30 dkg junetine
Priprema
1. korak
Luk, papriku i meso izrežite na kockice i u vatrostalnoj posudi propirjajte na ulju dok sve ne omekša.
2. korak
Dodajte crvenu papriku u prahu, rajčice narezane na kockice, mahune, grašak, rižu, peršin, sol, papar i sve dobro promiješajte.
3. korak
Sve zalijte s oko 400 ml vode. Posudu prekrijte folijom i pecite u pećnici zagrijanoj na 200°C, 30-40 minuta. Po želji, na vrh naribajte sir.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....