Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 20 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- Za bijelu kremu:
- 150 ml slatkog vrhnja
- 200 g bijele čokolade
- 1 štapić vanilije
- Za tamnu kremu:
- 150 ml slatkog vrhnja
- 150 g tamne čokolade
- 1 vanilin šećer
Priprema
1. korak
Na pari u slatkom vrhnju rastopite bijelu čokoladu pa dodajte sastruganu unutrašnjost štapića vanilije. Ostavite smjesu da se ohladi. Ponovite postupak za tamnu čokoladu. Kad su kreme jednako hladne (ne prehladne), ulijte u čašu najprije smeđu, potom bijelu, smeđu i na kraju bijelu. Stavite u hladnjak preko noći. Prije posluživanja na kremu stavite kuglice sladoleda od čokolade, ukrasite listićima metvice.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....