Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 4 teleći kotlet
- 4 janjeća kotleta
- 4 manja teleća odreska
- 4 komada špeka
- 4 crvena paprika
- 4 žuta paprika
- 3 glavica luka
- 5 šampinjona
- 2 tikvice
- sol, papar i začinsko bilje
Priprema
1. korak
Teleći i janjeći kotlet, teleći odrezak i špek posolimo, popaprimo i ispečemo na tavi s obje strane dok meso malo ne porumeni. Meso izvadimo iz tave i na istoj masnoći i šugu propirjamo povrće. Nakon toga u tavu s pirjanim povrćem vratimo meso i zajedno pirjamo 2-3 minute da se okusi mesa i povrća međusobno ne prožmu.
Recept restorana Didov san, Zagreb
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....