Canape sa dimljenim lososom,koprom i cherry rajčicom

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 10 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 120 g Dimljeni losos
  • 80 g Cherry rajčica
  • 10 g Svježi kopar
  • 40 g Maslac
  • 1 Kukuruzni baguette

Priprema

1. korak

Kukuruzni baguette narezati ukoso na 8 jednakih komada i lagano toastirati ili u tosteru ili na suhoj teflonskoj tavi dok ne porumeni ( cca 2-3 min ).

2. korak

Lagano premazati maslacom tostirane komade baguetta. Dimljeni losos nasjeckati na uske trakice,zacčiniti svježe sjeckanim koprom i cherry rajčicama koje izrežemo na 4 jednaka komada.

3. korak

To sve lagano promiješamo i stavimo na topli baguette…

Restaurant Kaj, Marija Bistrica, chef kuhinje Tomislav Kožić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2024 09:30