Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 10 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 120 g Dimljeni losos
- 80 g Cherry rajčica
- 10 g Svježi kopar
- 40 g Maslac
- 1 Kukuruzni baguette
Priprema
1. korak
Kukuruzni baguette narezati ukoso na 8 jednakih komada i lagano toastirati ili u tosteru ili na suhoj teflonskoj tavi dok ne porumeni ( cca 2-3 min ).
2. korak
Lagano premazati maslacom tostirane komade baguetta. Dimljeni losos nasjeckati na uske trakice,zacčiniti svježe sjeckanim koprom i cherry rajčicama koje izrežemo na 4 jednaka komada.
3. korak
To sve lagano promiješamo i stavimo na topli baguette…
Restaurant Kaj, Marija Bistrica, chef kuhinje Tomislav Kožić
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....