![Vlasnik restorana Ivan Kovilić](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/04/11/k_26945489_640.jpg)
Došlo je vrijeme da Kasandra i Zvonimir, inače autori bloga Forking Croatia, naprave štrudlu. I to ne jednu, nego dvije. Jedna je mesna, od janjetine za sve mesoljupce, a u drugoj mogu uživati i vegetarijanci! Bacite oko na pripremu!
Trebat će vam:
Tijesto:
1 kg glatkog brašna 2 obilna prstohvata soli 4 žlice ulja 2 žlice octa mlaka voda |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/10/4/13/ZF__3640.jpg)
Nadjev od janjetine:
1 glavica luka 2 češnja češnjaka 0,5 kg mljevene janjetine žlica crvene paprike ružmarin, peršin 200 grama ovčjeg sira sol, papar ulje, maslac |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/10/4/13/ZF__3768.jpg)
Nadjev od vrganja:
1 glavica luka 800 grama vrganja sol, papar dvije žlice kiselog vrhnja peršin ulje, maslac |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/10/4/13/ZF__4130final.jpg)
Cijeli recept pročitajte OVDJE!