![35799259](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/01/16/k_35799259_640.jpg)
Trebat će vam:
150 g brašna
malo kvasca
malo šećera
3 žlice maslinovog ulja
malo soli
65 ml mlake vode
40 g sjeckanih lješnjaka
150 g Nutelle
1 mala naranča
1 žumanjak
![Zagreb, 140918.
Recepti za prilog Koohaca magazina Dobra hrana.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/9/19/16/koohaca_recepti9-140918.jpg)
Priprema:
Od brašna, kvasca, šećera, maslinovog ulja, soli i mlake vode umijesiti tijesto. Pustiti ga da se diže nekoliko sati. Lješnjake nasjeckajte i stavite sa strane. Razvaljajte tijesto i premažite ga omekšalom Nutellom pa pospite naribanom koricom naranče i lješnjacima. Zarolajte u veliku kobasicu. Izrežite na manje komade i poredajte na papir za pečenje. Premažite žumanjkom. Pecite dok ne pozlati na 250 stupnjeva.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....