Trebat će vam:
2-3 srednje tikvice
1 limuna
1 žličica meda
4 žlice vinskog octa
4 žlice maslinova ulja
feta sir
tostirane sjemenke
drugo povrće po želji
sol i papar
Priprema:
Tikvice narežite na jednake komade pa ih premažite maslinovim uljem i ispecite na grill tavi ili roštilju. Kada su gotove, ubacite ih u veliku zdjelu. Na istoj tavi na malo maslinova ulja ispecite i dvije, tri kriške limuna. Pustite da poprimi boju. Sjemenke također možete tostirati na tavi, a dodati možete i drugo povrće po želji. Dobra opcija bit će, primjerice, paprika, rajčica i patlidžan. Sve zajedno pospite feta sirom koji ste prstima namrvili, a zatim prelijte dresingom od meda, octa, maslinova ulja, soli i papra. Poslužite kao toplu salatu ili prije posluživanja ohladite.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....