Trebat će vam:
300 g kozica
1 limun (sok i korica)
2 žlice maslaca
1 šaka peršina
3-4 režnja češnjaka
1 čili papričica
Tjestenina
Sol i papar
Maslinovo ulje
Priprema:
Na malo maslinova ulja najprije pirjajte češnjak, nakon 30 sekundi dodajte kozice i pecite ih 2-3 minute, ovisno o veličini i svježini. Maknite ih iz tave pa u istu dodajte sitno sjeckani peršin, na kolutiće nasjeckanu čili papričicu, limunovu koricu i limunov sok. Ubacite 2 žlice maslaca, pustite da se otopi, a zatim dodajte tjesteninu i malo vode u kojoj se kuhala. Dodajte soli i papra. Sve dobro promiješajte, vratite kozice i pospite s malo maslinova ulja. Dodatno začinite po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....