NAKON GODINU DANA

Zatvara se jedan od popularnijih lokala u Ilici: "Jednog od smjerova našeg poslovanja moramo se odreći"

Iz Proofa su poručili da se posvećuju cateringu i privatnim večerama, a kako su napisali, uskoro objavljuju i popis mjesta gdje će se njihovi proizvodi i dalje moći probati

Kada je prije godinu dana otvoren Proof 33, odmah je postao veliki hit, jer konačno je postojao lokal na kojem su se, onako usputno, (uglavnom) bez čekanja u redu mogle kupiti superpopularne krafne Janje Benić, pizze Tine Halužan, slasni sendviči s janjetinom i druge slane i slatke delicije. Ekipa iz Proofa, predvođena braćom Tomislavom i Ivanom Markovićem, posljednjih je godinu dana radila predano, izbacivala drugačije i inovativne proizvode i, činilo nam se, poslovala baš dobro. Najava da zatvaraju maloprodaju u Ilici na broju 33, stoga nas je prilično iznenadila.

image
Ivan Dimnjaković/

"Dragi naši prijatelji i partneri, nakon godinu dana, došlo je vrijeme da se odlučimo u kojem ćemo smjeru nastaviti naše poslovanje. Proof 33 nikad nije bio zamišljen kao ‘mašinerija‘, odnosno nije nam cilj prihvaćati sve poslove i projekte s posljedicom srozavanja naše kvalitete. Svakome klijentu uvijek pristupamo s jednakim žarom i posvećenosti, bilo da se radi o mušteriji koja je ušetala u našu poslovnicu po krafnu to-go ili pak o velikoj tvrtki koja je naručila catering usluge za 100+ ljudi. Nažalost, jednog od smjerova našeg poslovanja moramo se odreći, kako bi svi drugi projekti i dalje ostali na najvišoj razini", napisali su iz Proofa 33 na svom Instagram profilu te dodali kako će maloprodaja, na adresi Ilica 33, biti otvorena još samo do 30. lipnja.

image
Ivan Dimnjaković/
image
Ivan Dimnjaković/

Nakon toga, dodali su, posvećuju se isključivo pripremi hrane za različite cateringe za manja i srednja događanja te pripremi privatnih večera za manje grupe. Poručili su kako ovo nije njihov kraj, već kako njihova priča tek počinje te zamolili sve zainteresirane za daljinu suradnju da se jave putem poruka na društvenim mrežama ili broja telefona, koji su također ostavili u objavi.

U komentarima na objavu odmah su se okupili njihovi stalni gosti i ljubitelji njihovih proizvoda, koji su iskazali nezadovoljstvo i tugu zbog zatvaranja, ali su istovremeno ekipi iz Proofa poželjeli puno sreće u daljnjem radu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 11:11