Zaželite li se ovog Uskrsa malo drugačijeg uživanja u dobroj blagdanskoj hrani, svakako razmislite da ga provedete u omiljenom zagrebačkom hotelu – hotelu Esplanade. Ove godine na sam Uskrs, u nedjelju, 17. travnja, u restoran Zinfandel's tako možete svratiti na raskošan Uskrsni brunch.
Sva jela potpisuje chefica Ana Grgić Tomić, a između ostalog, na uskršnjem meniju naći će se domaća šunka u lisnatom tijestu, krema od hrena, pašteta od pačje jetre, pesto od oraha i meda, salata od pečenih šparoga, kavijar od lososa, Cezar salata s paškim sirom, Esplanadin tradicionalni tatarski biftek, ručno kosan i pripremljen pred vašim stolom, krem juha od hrena s hrskavom pancetom, nezaobilazni zapečeni Esplanadini štrukli koji dolaze i u bezglutenskoj varijanti, teleći file s karameliziranom mladom mrkvom, confit pačjeg bataka s mlincima i divlji brancin s komoračem ili file romba s keljom. Osim toga, tu su i nezaobilazni uskršnji deserti.
Osim u sjajnoj hrani, gosti u Esplanadi će na Uskrs uživati i u opuštenoj atmosferi uz klavirsku glazbu i pjenušac, dok je za najmlađe organizirana kreativna uskrsna radionica.
Uskrsni brunch posluživat će se od 12.30 sati u restoranu Zinfandel's, a kako saznajemo, u slučaju toplog i sunčanog vremena, u hrani možete uživati i u na terasi Oleander. Broj osoba je ograničen i preporučuje se rezervacija stola unaprijed. Cijena uskrsnog bruncha uz čašu pjenušca, animaciju za djecu i klavirsku izvedbu iznosi 890 kn po osobi, dok je za djecu do 6 godina cijena ručka 450 kn. Rezervirati možete pozivom na broj telefona ili e-mailom (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a cijeli meni možete pogledati ovdje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....