Iako smo se nekoć okupljali na iznimno uspješnim gin radionicama u organizaciji brenda kofer., ovog ožujka očekuje nas nešto sasvim drugačije. I ovog ćemo puta zaprljati ruke i uživati u vlastitim kreacijama, ali će ovoga puta glavni sastojak biti - čokolada.
Inovativne radionice izrade čokolade održavat će se u sklopu CHOCOPOP festivala u organizaciji brenda kofer., a prva lokacija na kojoj ćemo moći učiti raditi čokoladu je zagrebački bar A most unusual garden.
U subotu 9. i nedjelju 10. ožujka svi će se moći zabaviti na CHOCOPOP radionici na kojoj će sve čokolade moći oplemeniti brojnim okusima. Sušena naranča, pistacija, malina i jagoda ili, pak, nešto neobičniji dodacima poput wasabija i pereca, na vama je odabir.
Kako kažu, otkako je kofer. počeo proizvoditi vlastite čokolade, tim je otkrio pravi užitak u kreiranju tog, mnogima omiljenog slatkiša, pa su to iskustvo odlučili podijeliti sa svima zainteresiranima.
Članovi kofer. tima najprije će udijeliti nekoliko korisnih savjeta o izradi čokolade poput onog kako je otopiti na savršenoj temperaturi, uvesti vas u povijest tog slatkiša, a potom će svi odjenuti pregače i započeti s izradom tri različite vlastite čokolade s brojnim posipima koji su vam na raspolaganju. A dok se čokolada hladi, imat ćete priliku okušati se i u izradi savršene vruće čokolade.
Radionice se održavaju u terminima od 9:30, 12 i 15 sati, a trajanje radionice je dva sata. Cijena radionice za jednu osobu je 28 eura, dok je cijena u slučaju prijave grupe od 5 ljudi 24 eura po osobi.
Rezervaciju termina možete napraviti na kofer. stranici, a više informacija o radionici izrade čokolade CHOCOPOP potražite i na Facebooku te Instagramu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....