Jedini u Hrvatskoj

Zagrebački kafić uvršten je u 50 najboljih u Europi: "Ovo je jedinstveno mjesto koje privlači i domaće i turiste"

Portal Big 7 Travel izbacio je listu najboljih kafića u Europi, a sastavili su je na temelju preporuka korisnika društvenih mreža i uredničkog tima

Big 7 Travel, poznati portal specijaliziran za putovanja uvrstio je zagrebačku Quahwu među 50 najboljih kafića na svijetu, točnije na 41. mjesto. Opisali su ga kao jedinstveno uređeni caffe bar u srcu metropole koji privlači domaće i turiste željne izuzetno dobre jutarnje, poslijepodnevne ili večernje kave.

"Želite li se, pak, okušati u kuhanju kave kod kuće, provjerite njihovu ponudu kave u zrnu. Dobavljaju je iz različitih regija u svijetu, uključujući i Brazil, Kolumbiju i Keniju", napisali su iz Big 7 Travel i dodali kako se u Quahwi, uz kavu, može uživati i u kolačima, kako unutar samog lokala, tako i na terasi na suncu.

Ulazak na ovu listu popularnog portala za putovanja komentirali su i iz Quahwe. Na svojim su društvenim mrežama napisali kako su već uvršteni na liste publikacija kao što su The Guardian i American Times te kako je i ovo lijep poticaj da i dalje rade dobar posao.

"Ovo nevjerojatno priznanje potiče našu strast da vam i dalje pružamo vrhunska iskustva u kavi", poručili su na društvenim mrežama iz Quahwe.

image

Robert Pudić, vlasnik pržionice kave Quahwa

Andrea Kumar

Na listi se nalazi i nekoliko kafića iz susjednih zemlja, kao što je Užitak u Beogradu, Madal Cafe i Espresso Embassy u Budimpešti, Tozd u Ljubljani, koji se našao na visokom 22. mjestu, Pave u Milanu, Coffee Central u Napulju, a na prvom mjestu našao se Gran Caffe Gambrinus, također u Napulju.

Nedavno je isti portal na listu najboljih 50 burgera, na 45. mjesto, smjestio i burgere iz Submarinea. Više pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 17:53