DOBRI RESTORANI 2022

Večeras ćemo saznati tko su najbolji u zemlji, ovdje pratite dodjelu nagrada Dobri restorani

 Zeljko Puhovski/Cropix/
Danas će se u zagrebačkom hotelu Esplanade održati dodjela nagrada Dobri restorani

Nakon što smo zatvorili još jednu sezonu, u organizaciji Jutarnjeg lista, magazina Dobra hrana i glavnog partnera projekta Hrvatske turističke zajednice, danas, u ponedjeljak, održat će se dodjela nagrada Dobri restorani.

U protekloj smo godini obišli velik broj restorana u cijeloj zemlji, a potom je naš stručni žiri, vodeći se dodijeljenim ocjenama, izglasao najbolje. Danas smo zato spremni upravo njima dodijeliti zaslužena priznanja.

image
Zeljko Puhovski/Cropix/

Dodjela najpoznatije hrvatske gastronomske nagrade održat će se u hotelu Esplanade, a priznanja će biti dodijeljena restoranima u četiri kategorije – Tradicionalni restoran, Restoran visoke kuhinje, Hotelski restoran visoke kategorije te Restoran kreativne urbane kuhinje. Osim toga, nagrada će se dodijeliti i najboljem chefu, tu je i nagrada za Vinsku kartu godine te priznanje "Andrej Barbieri" za mladog chefa u usponu.

image

Prošlogodišnji dobitnici nagrada Dobri restorani

Zeljko Puhovski/Cropix/

Recenzije restorana možete potražiti na portalu Dobra hrana, gdje ćemo također tijekom večeri objaviti imena dobitnika. Pratite nas i na društvenim mrežama, Facebook stranici i Instagram profilu.

U nastavku pogledajte i kako je na dodjeli nagrade Dobri restorani bilo prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:32