TULUM ZA PAMĆENJE

U Sopalu se sprema novogodišnji gastro spektakl, nudit će kamenice, jastoga i svinjetinu kakvu sigurno još niste jeli

 Privatna Arhiva
Od ekipe iz Sopala već smo navikli na pomaknute kombinacije, no za ovo slavlje Nove godine pripremili su nešto potpuno drugačije


Nakon Kolende, koja je u Sopalu održana na Badnjak, ekipa iz ovog malog, ali prilično popularnog zagrebačkog restorana ide korak dalje. Za novogodišnje slavlje tako spremaju pravi mali gastronomski spektakl. Najavili su to ovih dana na društvenim mrežama, a potom nam je i sama chefica Katarina Vrenc otkrila što će se to točno zbivati u noći s 31. prosinca na 1. siječnja u Teslinoj na broju 12.

"Imat ćemo jako lijep party inspiriran Pulp Fictionom, bit će zatvorenog tipa, točnije samo na rezervacije koje su otvorene do subote. Meni će biti jako zabavan, imat ćemo svinjetinu istetoviranu crnilom od sipe, jastoga, kamenice, ribu i još nekoliko prilično zanimljivih tanjura. Imat ćemo i uparivanje jela s vinima i mislim da je zabava zagarantirana. Večera će trajati od 20 sati do ponoći, a iza ponoći otvoren je i bar za one koji neće biti na večeri", otkrila nam je Katarina Vrenc te dodala kako više detalja ipak želi zadržati za samo slavlje, kao iznenađenje za sve goste.

image
Privatna Arhiva

Objasnila je i kako večera od sedam sljedova kreće od 20 sati i otvara se kamenicama, zatim je na redu jastog, pa riba, svinjetina i slatko, a ostale detalje gosti će saznati na samoj večeri. Također, u ponoć će se točiti šampanjac. Cijena večere po osobi je 130 eura. Mjesto se može rezervirati putem društvenih mreža.

Ovo je za sada jedan od najkreativnijih i najzabavnijih najavljenih dočeka Nove godine pa, ako još uvijek nemate planove, svakako razmislite o tome da rezervirate svoj stol. Ekipa iz Sopala općenito je dobar primjer konstantnog rasta, inovativnosti, guranja naprijed, usavršavanja i dobrog marketinga. Jela na meniju mijenjaju sezonski, koriste jednostavne namirnice kojima daju posve novo značenje, a njihove društvene mreže su zabavne i uvelike se razlikuju od svega što se na našoj sceni može vidjeti. Ovim tulumom za pamćenje zasigurno podižu ljestvicu kada su u pitanju organizirana novogodišnja slavlja u restoranima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 12:03