DRUGAČIJI RECEPTI S TIKVICAMA

TIKVICE BAŠ UVIJEK POHATE? Vrijeme je da prigrlite i druge načine pripreme. Donosimo njih sedam!

 Berislava Picek / HANZA MEDIA
Iako niste ljubitelj povrća, pohanim tikvicama se uvijek svi vesele. Vrijeme je da prigrlite još koji način pripreme ovog povrća!

Nakupovali smo različite vrste tikvica i napravili pravu gozbu. Tikvice na salatu, punjene čili tikvice, špacle i u kombinaciji s ribom. Vrijeme je za recepte!

Čili tikvice na žlicu

Zagreb, 010714.
Jela od tikvica, osmislila i pripremila Mateja Domitrovic urednica u Dobroj hrani. Jela su od juhe, rizota, tjestenine, svjeze tikvice na salatu, ukiseljene tikvice, razne vrste pecih u pecnici sa zacinima i varivo od tikvica.
Na fotografiji: Pikantno varivo od tikvica sa povrcem i grahom.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Juha od tikvica i kopra

Zagreb, 010714.
Jela od tikvica, osmislila i pripremila Mateja Domitrovic urednica u Dobroj hrani. Jela su od juhe, rizota, tjestenine, svjeze tikvice na salatu, ukiseljene tikvice, razne vrste pecih u pecnici sa zacinima i varivo od tikvica.
Na fotografiji: Krem juha od tikvica.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Pečene tikvice s lukom i timijanom

Zagreb, 010714.
Jela od tikvica, osmislila i pripremila Mateja Domitrovic urednica u Dobroj hrani. Jela su od juhe, rizota, tjestenine, svjeze tikvice na salatu, ukiseljene tikvice, razne vrste pecih u pecnici sa zacinima i varivo od tikvica.
Na fotografiji: Razne vrste tikvica pecene u pecnici sa zacinima.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Špacle s tikvicama

Zagreb, 010714.
Jela od tikvica, osmislila i pripremila Mateja Domitrovic urednica u Dobroj hrani. Jela su od juhe, rizota, tjestenine, svjeze tikvice na salatu, ukiseljene tikvice, razne vrste pecih u pecnici sa zacinima i varivo od tikvica.
Na fotografiji: Specle u umaku od tikvica.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Ukiseljene tikvice

Zagreb, 010714.
Jela od tikvica, osmislila i pripremila Mateja Domitrovic urednica u Dobroj hrani. Jela su od juhe, rizota, tjestenine, svjeze tikvice na salatu, ukiseljene tikvice, razne vrste pecih u pecnici sa zacinima i varivo od tikvica.
Na fotografiji: Ukiseljene tikvice sa lukom i koprom.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Punjene zapečene tikvice

Zagreb, 010714.
Jela od tikvica, osmislila i pripremila Mateja Domitrovic urednica u Dobroj hrani. Jela su od juhe, rizota, tjestenine, svjeze tikvice na salatu, ukiseljene tikvice, razne vrste pecih u pecnici sa zacinima i varivo od tikvica.
Na fotografiji: Tikvice punjene mesom svjezih kobasica, zapecene sa sirom u pecnici.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Salata od tikvica

Zagreb, 010714.
Jela od tikvica, osmislila i pripremila Mateja Domitrovic urednica u Dobroj hrani. Jela su od juhe, rizota, tjestenine, svjeze tikvice na salatu, ukiseljene tikvice, razne vrste pecih u pecnici sa zacinima i varivo od tikvica.
Na fotografiji: Svjeze tikvice sa zacinima kao salata ili predjelo.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. studeni 2024 22:31