GDJE ZA VIKEND?

Svratite na craft pivo pa ostanite na izložbi u jednom od omiljenih zagrebačkih kafića

 Botaničar Facebook
U Botaničaru nude i sjajna Brlog piva pa će popodnevno druženje vikendom svakako biti još malo uzbudljivije...

Zagrebački Botaničar ovih je dana od mjesta za popodnevnu kavu ili pivo još jednom postao mjesto na kojem se ostaje zbog više nego zanimljive izložbe. Naime, od početka pa sve do kraja ožujka ovaj, inače jedan od najpopularnijih zagrebačkih kafića, pretvorio se i u galeriju u malom pa tako u Botaničaru možete pogledati izložbu "Chronos" Ignacia Rivase. Iako Rivas svoje radove najčešće radi tehnikom kolaža, dio onih koji su trenutno izloženi u Botaničaru nastali su od materijala prikupljenog na zagrebačkim buvljacima.

"Svaki od radova izloženih u Botaničaru funkcioniraju kao mapa i vode me u određene trenutke u životu koje sam proživio, iskustva, žudnje, okuse, arome i osjećaje", opisao je Ignacio Rivasa svoju izložbu.

Svratite li ovog vikenda u Botaničar, svakako preporučujemo i uživanje u pivama iz zadružne pivovare Brlog, koje ovdje nude u nekoliko stilova. Klasičarima će svakako najviše odgovarati Plavuša, ljubiteljima craft piva Neposlušna, dok bi se onima koji vole eksperimentirati mogao svidjeti i pokoji novi uradak iz male zadarske pivovare koje proizvode u manjim količinama. Primjerice, njihov novi Amber Ale, kako ga opisuju, meko, nježno i umjereno zahmeljeno craft pivo s kompleksnom aromom od čak šest vrsta slada i četiri vrste hmelja. Kako nastaje jedno takvo Brlog pivo pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 09:38