Restoran Papavero Pizza & Food Lab u Mlinovima organizira all you can eat manifestaciju u petak 25. veljače od 19 do 22 sata i u subotu 26. veljače od 12 - 16 i 19 - 22 sata. Cijena je 70 kuna po osobi, ali postoje neka pravila kojih se treba pridržavati. Ponuda vrijedi samo za restoran, ne i za dostavu. Možete naručivati pizze koliko želite, ali nadopuna slijedi tek kad su tanjuri prazni. Na stolu će postaviti dva signala: 1."Samo daj" i 2. "Molim te nemoj više pauza/stop" te ih okrećete po vašoj želji. Kako bi izbjegli nepotrebno bacanje hrane, tako će i naplatiti ostavljenu pizzu dodatnih 10 kuna po komadu. Rezervacija stola je obavezna, a kontakte pronađite na njihovim profilima društvenih mreža
Kakva se pizza ondje služi?
Fokusirali su se uglavnom na ponudu pizze contemporanee. Radi se o pizzi koja je volumenom manja, zbog tehnike razvlačenja, ali količina tijesta je ista kao za nama bliske pizze napoletanu ili romanu. Upravo ova vrsta u Italiji oko sebe okuplja zajednicu zaljubljenika, kojoj pripada i sam Pasquale Longobardi, certificirani talijanski pizzaiolo. Posjetili smo ih nekoliko puta, a osobito nam se svidjela kombinacija sa žumberačkom pastrvom i domaćim kiselim vrhnjem što vjerojatno nikad ne biste povezali s pojmom pizze. Tijesto je rađeno od brašna, vode i prirodnog kvasca koji Pasquale već godinama uzgaja.
Preporuka kad ih ponovno posjetite
Budući da su više od deset godina proveli radeći po brojnim talijanski restoranima, nedostajala im je pizza al taglio, popularna inačica talijanskog street fooda u kojoj se pizza reže na kvadrate, a nadjevena je različitim kombinacijama nadjeva. Tako su napravili svoju verziju, što se pokazalo kao pun pogodak jer ljudi vole isprobati više vrsta. Ovdje govorimo o pizzi od pola metra, nešto drugačije strukture tijesta sa znatno većim udjelom vode.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....