JEDVA ČEKAMO!

Stigao je novi trailer za najiščekivaniju seriju godine, čini se da nas čeka još jedna napeta sezona

Ako još niste pogledali prve dvije sezone "The Beara", sada je pravo vrijeme da to učinite, jer uskoro stiže treća i zvuči više nego dobro

Ovih se dana internetom proširila vijest da je stigao prvi konkretniji trailer za novu, treću sezonu superpopularne i, zapravo, najiščekivanije serije godine - "The Bear". Kako je najavljeno, nova sezona izlazi krajem lipnja, točnije 27., a radnja je i ovog puta, čini se, usmjerena na odnose u kuhinji novog restorana, otvaranjem kojeg je završila druga sezona, te napete situacije u kakvima se često nalaze i chefovi u stvarnom životu.

Podsjećamo, kada je izašla prva sezona ove superpopularne serije, mnogi su chefovi komentirali kako je zbilja bolno na malim ekranima gledati situacije koje su u jednom trenutku u svojoj karijeri i sami prolazili u kuhinjama te je "The Bear" tako dobio titulu najrealističnijeg prikaza rada u kuhinji među serijama i filmovima uopće.

Iako ovo nije prvi trailer, jedini je konkretniji, jer u prvom puštenom prije nešto više od dva tjedna prikazan je samo Carmen Berzatto, glavni lik kojeg glumi Jeremy Allen White, u kuhinji dok se u zraku i preko ekrana osjeća velika napetost. Čak niti iz novog trailera ne saznajemo mnogo, osim da nas čeka još jedna napeta, uzbudljiva sezona koju ćemo vjerojatno ‘progutati‘ u jednom danu pa još tjednima kasnije razmišljati o onome što smo gledali.

"The Bear" je inače serija koja je u posljednjih godinu dana pokupila velik broj nagrada u različitim kategorijama, a zbog velike popularnosti, već se počelo šuškati da se, uz treću, snima i četvrta sezona. Serija se može gledati na HULU platformi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2024 09:38