POMOĆ UKRAJINI

Sada možete pomoći putem dostavnih servisa, Bolt za Ukrajinu planira prikupiti 5 milijuna eura

 Darko Tomas/Cropix/Cropix
Iz dostavnih serisa Wolt i Bolt svojim su korisnicima pojasnili na koji način mogu sudjelovati u humanitarnim akcijama

Brojnim brendovima koji su odlučili pomoći Ukrajini ovih su se dana pridružili i dostavni servisi Wolt i Bolt. Jučer nam je na mobilne uređaje tako stigla obavijest s Wolta u kojoj je detaljno pojašnjeno na koji način korisnici aplikacije mogu dati svoj doprinos u humanitarnoj pomoći Ukrajincima.

"Hrvatski Crveni križ pokrenuo je apel za pomoć izbjeglom i raseljenom stanovništvu uslijed ukrajinske krize. Svi oni koji žele pomoći, mogu to učiniti uplatom na žiro račun.

Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena za pomoć izbjeglom i raseljenom stanovništvu o kojem skrbe članice međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca na području Ukrajine i drugih država koje su prihvatile izbjeglice i svakodnevno im pružaju potrebnu pomoć, uključujući i Hrvatsku", napisali su iz Wolta u obavijesti uz koju stoji i poveznica na stranice Hrvatskog Crvenog Križa.

image
Wolt/

Osim Wolta, Ukrajincima su hvalevrijednom akcijom odlučili pomoći i iz Bolta. Oni su, naime, korisnicima aplikacije poslali vijest o tome kako će 5 posto od svake narudžbe u europskim gradovima donirati nevladinim organizacijama, uključujući i Crveni Križ. Dodali su i kako na taj način u iduća dva tjedna planiraju prikupiti i donirati 5 milijuna eura. Detalje možete pronaći ovdje.

image

bolt ukrajina

Bolt /
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 16:51