Kamo za vikend

Rabac ove nedjelje priprema feštu kojoj je u fokusu kvarnerski škamp, to miriše na dobro

 Labin Rabac Tourist Board
Festival kvarnerskog škampa osim morskih poslastica, vrhunskih vina, donosi i glazbene poslastice

Vrhunske delicije od kvarnerskog škampa koje su ulovili ribari, inače članovi Lokalne akcijske grupe u ribarstvu Alba, ove će nedjelje, 28. svibnja od 18 do 23 sata na rivi u središtu Rapca, za sve posjetitelje pripremati lokalni ugostitelji. Na meniju će se, između ostalog, naći rižoto sa škampima, palenta u buzari od škampa, domaća tjestenina sa škampima, ali i razne salate od sipe te ostale delicije.

Od prvog izdanja Festival kvarnerskog škampa naglašava važnost izvrsnosti lokalnih namirnica te će tako posjetitelji uz kvarnerske škampe moći kušati i vina nagrađenih vinara te pivo lokalne craft pivovare.

Festival kvarnerskog škampa osim morskih poslastica, vrhunskih vina, donosi i glazbene poslastice; TBF Acoustic tour, te Mangroove. Mangroove će zagrijati atmosferu u sastavu Željka Veverec, vokal, Toni Starešinić na klavijaturama, Silvio Bočić na bubnju i Leo Beslać, na čak tri instrumenta, klavijaturama, flauti i bas gitari.

image
Labin Rabac Tourist Board

Za kraj, TBF će začiniti Festival kvarnerskog škampa hitovima u akustičnoj verziji koji na poetičan, harmoničan i jednostavan, ali uvijek inovativan način komentiraju društvenu svakodnevicu ili donose intimne priče u čijim motivima se prepoznaju mnogi.

Više informacija potražite na stranicama Turističke zajednice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:05