NOVO U GRADU

Poznati zagrebački sushi bar uskoro se otvara na dvije nove lokacije

"Posjetite nas u Palmotićevoj 2, a uskoro nas nađite i na još dvije lokacije u Zagrebu", objavili su iz SoHo sushi rolls & poke bowls

Kako su najavili na svojim društvenim mrežama, SoHo sushi rolls & poke bowls uskoro se širi pa će tako, osim u Palmotićevoj ulici na broju 2, uskoro imati i dva nova lokala. Jedan od njih trebao bi se nalaziti u Teslinoj ulici, prenose domaći mediji, i to smješten tik uz Good Food koji ovdje radi vrlo dobro već godinama i s kojim je vlasnički povezan.

"Mjesto gdje se rola najbolji suši i slažu savršeni havajski poke bowlovi! Na mjestu gdje ljubav prema svježim sastojcima susreće kreativnost, naši suhi i poke bowlovi prava su umjetnost na tanjuru. Posjetite nas u Palmotićevoj 2, a uskoro nas nađite i na još dvije lokacije u Zagrebu! Dođite chillati uz dobru hranu i vibru uz koju zaboravljaš na kišne dane", napisali su.

U novom lokalu SoHo sushija gostima će na raspolaganju biti 20 sjedećih mjesta, a nudit će se klasične sushi rolice i različite izvedenice. Osim toga, na meniju će biti još i gyoze, juhe, tempure i poke bowlovi.

Podsjetimo, SoHo sushi rolls & poke bowls otvoren je 2020. godine u Dukljaninovoj ulici, i to na mjestu današnjeg Noel Bread & Delija, pa je kasnije preseljen u Palmotićevu. Iza projekta stoji Igor Čimbur, inače i vlasnik poznatog zagrebačkog restorana Baltazar.

image
Press

SoHo je jedan od pristupačnijih sushi restorana kod nas i čest je izbor onih koji sushi najčešće naručuju putem dostave. Ovu ekipu često viđamo i na različitim festivalima, gdje uglavnom nude sushi u različitim varijantama, gyoze i svoje sushi bowlove. Više o svemu možete saznati na njihovim društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 17:55