Direktor i osnivač tvrtke Lonci & Poklopci by Bajde Silvio Bajde već 10 godina uspješno posluje u Hrvatskoj na čak devet lokacija u svim većim gradovima u Hrvatskoj, a najpoznatiji su po ponudi kvalitetnog suđa za kuhanje u kuhinji ili na otvorenom. Kako bi proslavili veliki rođendan, ekipa koja stoji iza Lonci & Poklopci by Bajde brenda organizirala je malo okupljanje na kojem su zatim okupljenima predstavili nekoliko noviteta.
Jela na vrućim rešetkama tako su pripremali Davy de Suttera, inače predstavnik Barbecooka iz Belgije, ujedno i osnivač Grill akademije, zatim Tihomir Smoljanec, osnivač tvrtke Meat the King, poznat po steakovima i delicijama od crne slavonske svinje, te Almo Čatlak koji je na u plinskom pizza pekaču pripremao francuski tart Flambée, ali i svoju inovaciju, vegetarijanski burek punjen smjesom od suncokretovih sjemenki.
Čatlak je ujedno i prezentirao novi električni pizza pekač koji je, osim za pizzu, pogodan i za pripremu bureka, lazanja i drugih, sličnih jela.
Osim toga, naravno, pizzaioli Tomislav Vrkljan i Eric Scholtes pripremali su pizze, a na otvorenom se kuhao i wok. Svi uređaji koje su kuhari i majstori koristili za pripremu jela dostupni su u trgovinama Lonci & Poklopci by Bajde.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....