VELIKI 10. ROĐENDAN

Poznati brend najavio novitete, osim roštilja i pizze, sada u dvorištu možete pripremati i lazanje, bureke i pite

 Darko Višak/
Lonci&Poklopci by Bajde proslavili su 10 godina postojanja, a tim su povodom iz ove poznate tvrtke predstavili i neke od noviteta

Direktor i osnivač tvrtke Lonci & Poklopci by Bajde Silvio Bajde već 10 godina uspješno posluje u Hrvatskoj na čak devet lokacija u svim većim gradovima u Hrvatskoj, a najpoznatiji su po ponudi kvalitetnog suđa za kuhanje u kuhinji ili na otvorenom. Kako bi proslavili veliki rođendan, ekipa koja stoji iza Lonci & Poklopci by Bajde brenda organizirala je malo okupljanje na kojem su zatim okupljenima predstavili nekoliko noviteta.

image
Darko Višak/

Jela na vrućim rešetkama tako su pripremali Davy de Suttera, inače predstavnik Barbecooka iz Belgije, ujedno i osnivač Grill akademije, zatim Tihomir Smoljanec, osnivač tvrtke Meat the King, poznat po steakovima i delicijama od crne slavonske svinje, te Almo Čatlak koji je na u plinskom pizza pekaču pripremao francuski tart Flambée, ali i svoju inovaciju, vegetarijanski burek punjen smjesom od suncokretovih sjemenki.

image
Darko Višak/
image
Darko Višak/
image
Darko Višak/

Čatlak je ujedno i prezentirao novi električni pizza pekač koji je, osim za pizzu, pogodan i za pripremu bureka, lazanja i drugih, sličnih jela.

Osim toga, naravno, pizzaioli Tomislav Vrkljan i Eric Scholtes pripremali su pizze, a na otvorenom se kuhao i wok. Svi uređaji koje su kuhari i majstori koristili za pripremu jela dostupni su u trgovinama Lonci & Poklopci by Bajde.

image
Darko Višak/
image
Darko Višak/
image
Darko Višak/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 10:03