U travnju prošle godine zagrebačka Vlaška ulica dobila je novu butik mesnicu i mjesto na kojem se može kupiti svježe slavonsko meso tvrtke Mesoprerada, ali i dry aged steakovi te probrani proizvodi kao što su kvalitetni miksevi začina, maslinova ulja, ajvari, tjestenine, vino i pivo.
Sada je Denis Matijević, vlasnik The meata, najavio kako uskoro otvara još tri mesnice u Zagrebu, jednu krajem siječnja, a druge dvije u veljači. Nakon toga, rekao je za Jutarnji list, planira otvaranje još nekoliko poslovnica. Za sada još uvijek nije poznato gdje će se točno nove mesnice otvoriti.
Osim toga, kako piše Jutarnji list, početkom godine Matijević je ušao i u vlasničku strukturu Fisherije, poznatog brenda ribljih proizvoda, koji za sada ima pet poslovnicama u različitim dijelovima Zagreba, a najavio je i povezivanje The meata i Fisherije.
Kako nam je rekao u travnju prošle godine, The meat mesnica od samog početka zamišljena je kao mjesto na kojem svaki gurman može pronaći nešto za sebe, ali i kao mjesto za sve one koji zbog posla ne stižu do obližnjih tržnica Dolac ili Kvatrić te u popodnevnim satima traže kvalitetan komad mesa za večeru. Fisherija, pak, kupcima nudi smrznutu ribu, ali i proizvode kao što su marinirani morski plodovi, gotove salate i slični proizvodi. Povezivanje ta dva brenda mogao bi biti više nego zanimljiv poslovni potez.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....