GDJE NARUČITI SUSHI?

Po mnogima najbolji sushi lanac na sceni otvara novu poslovnicu, a uvode i novitete, isprobali smo ih

Izdvojili smo favorite iz nove sushi ponude Fisherije, a donosimo i druge novosti koje su podijelili s nama

Već nam je neko vrijeme sushi iz Fisherije jedna od prvih opcija kada nam napamet padne ručak iz dostave pa nas je ovih dana posebno razveselila vijest o novitetima u ponudi. Naime, njihovi mladi, ali kako kažu iz Fisherije, iskusni sushi majstori kreirali su i danas nude tri nova, malo drugačija boxa - Spicy tuna, Vege box te Chef‘s box.

Kako su najavili iz Fisherije, osim novih boxeva, u ponudu krajem mjeseca uvode i salatu s prženim kozicama, zelenom salatom, mrkvom te sushi i crnom Venere rižom, a natuknuli su nam i da je uređenje nove, još veće i bolje poslovnice na Jarunu gotovo te da je otvorenje zakazano upravo za utorak, 21. svibnja.

image
Rapo/
image
Privatna Arhiva/

Cijene boxeva kreću se od 11,97 do 22,97 eura i, dok će Spicy tuna i Vege box biti dovoljni za jednu stvarno gladnu osobu, chef‘s box vrlo lako možete podijeliti s kolegicom ili kolegom u uredu. Isprobali smo ih sve i, nakon kratkog vijećanja, najviše nam se svidio novitet u chef‘s boxu, odnosno nigiri gunkan s tartarom od lososa, rižom i svježim krastavcem, u koji su svi sastojci i umotani. Svjež, lagan, ovaj nam je zalogaj bio baš dobar i voljeli bismo ga isprobati i u kombinaciji s, primjerice, tartarom od tune.

image
Privatna Arhiva/

U Spicy tuna boxu svidjela nam se suptilna ljutina koja je sushiju dala novu dimenziju, ali nije prevladala, pa su ga pohvalili čak i oni koji ne vole previše ljutu hranu. U ovom boxu nalaze se dvije vrste rolica, šest hosomaki tuna i šest uramaki rolica sa spicy tuna tartarom. Sve je dobro izbalansirano i ovaj bismo box svakako naručili ponovno.

image
Rapo/

Na kraju, veganski box sastoji se od šest uramaki rolica s dimljenim tofuom, tikvicom u tempuri, spicy veganskom majonezom i kimchi sezamom te šest hosomaki rolica s krastavcima. Ova opcija, osim što je prikladna za one koji izbjegavaju proizvode životinjskog podrijetla, lijepo je osvježenje i odlična ideja kada jednostavno želite predahnuti od mesa i ribe.

image
Rapo/

Sva tri boxa, uz njihove klasične boxeve, dostupni su za narudžbu putem dostavnih servisa, iz jedne od njihovih poslovnica - u zagrebačkoj Bauerovoj, na Maksimiru i Britancu, u Središću, Trakošćanskoj, Baštijanovoj, na Laništu, a sada i na novoj lokaciji na Jarunu. Više informacija potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 17:19