Ovotjedni meni u potpunosti smo prilagodili vremenskim prilikama pa tako idućih sedam dana uživamo u toplim i slasnim zalogajima koji griju iznutra i izvana. I dok smo užurbani ponedjeljak rezervirali za vrlo vjerojatno najbržu tjesteninu koju možete zamisliti, u utorak se posebno veselimo toplom povrtnom varivu sa slanutkom i špinatom. Želite li ga još malo obogatiti, svakako razmislite o tome da dodate i koji komad suhog mesa ili kobasicu. Srijedu smo rezervirali za engleski klasik koji bi vas mogao osvojiti već na prvi pogled, dok u četvrtak pripremamo hrskave popečke od krumpira u kombinaciji s istom takvom piletinom. Na riblji petak odlučili smo se za ražnjiće s tave, dok u subotu pripremamo hrskave talijanske okruglice od riže i gljiva. Naravno, osim gljiva, u rižu možete upakirati i druge dodatke po želji, poput sezonskog povrća ili pak komadića mozzarelle u sredini. Za nedjeljni ručak pak pripremamo svinjetinu u bogatom umaku od korjenastog povrća, a poslužujemo je uz omiljene nam njoke.
PONEDJELJAK
Brza tjestenina s rajčicom i mozzarellom
UTORAK
Povrtno varivo sa slanutkom i špinatom
SRIJEDA
ČETVRTAK
Popečci od krumpira s piletinom
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Svinjetina u bogatom umaku od povrća
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....