ISPROBALI SMO

Ovo je još uvijek najbolji sladoled koji možete kupiti najmlađima, a i sebi! Novi okus je top

 Lidija Lončarić/
Mali zagrebački brend sladoleda iza kojeg stoji Marko Šepetavc sa svojim timom još jednom nas je osvojio odličnim novim okusom

Mala zagrebačka proizvodnja sladoleda za male i velike upravo postaje sve veća. Možda se sjećate teksta koji smo pisali prošlog lipnja, a možda za njih do sada još niste čuli, ali Daš pops? je brend sladoleda za koji morate znati, posebice ako vi i vaši najmlađi obožavate sladoled. Od početne ideje da za svoju kćer Dašku napravi sladoled koji će joj ponuditi bez previše razmišljanja, Marko Šepetavc stvorio je prepoznatljivi brend sladoleda za odrasle i djecu koji se može pronaći u Bio Bio trgovinama, Friškoteci, Mrkvica dućanima, Veronika Delikatesama, Špeceraju i Proljeću, ili naručiti putem dostavnih servisa.

image

Marko Šepetavc s kćeri Daškom

Ustupljena Fotografija/

Ono što Daš pops? sladolede razlikuje od ostalih i čini ih dobrim odabirom za sve dobne skupine jest to da se kod pripreme ne koriste baš nikakvi nepotrebni dodaci te se maksimalna pažnja posvećuje sastojcima. Umjesto kravljeg mlijeka koriste se zamjene kao što je kokosov i pirov napitak, a umjesto bijelog šećera, koriste agavin sirup. Voćne sladolede rade uglavnom samo od ekološkog voća s dodatkom izvorske vode i zaslađivača. Sladoledi su veganski, a kupiti se mogu pojedinačno ili u paketima od pet komada namijenjenim djeci starijoj od 6 ili 12 mjeseci.

image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/

Upravo smo i sami, u obilasku Veronika Delikatesa u zagrebačkoj Bijeničkoj ulici, naišli na selekciju Daš pops? sladoleda i počastili se novim okusom koji spaja kokos i badem. Za cijenu od 2,90 eura dobili smo sladoled srednje veličine u praktičnom papirnatom pakiranju. Nakon što smo pažljivo pročitali sastojke među kojima se nalaze napitak i krema od kokosa te agavin sirup, pažljivo smo se bacili na testiranje. Već na prvi zalogaj osvojila nas je kremasta tekstura te bogati okus kokosa, a sam sladoled bio je taman sladak i, ono što nam se posebno svidjelo, sadržavao je poveću količinu sitno sjeckanih komadića badema.

image
Lidija Lončarić/

Osim ovog, u škrinji Veronika Delikatesa dućana pronašli smo i okus jabuke i cimeta, kruške, naranče, čokolade i lješnjaka, dok na odabranim adresama i putem dostavnog servisa možete pronaći ili naručiti i okus šljive, smokve, višnje i jagode, cikle, borovnice i banane s cimetom. Više informacija potražite na njihovoj službenoj web stranici, a našu priču o Daš pops? sladoledima pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 10:28