Iako su pozornost privukli drugačijom sarmom, kombinacijom kiselog kupusa, junetine i kreme od krumpira o kojoj se ovih dana ne prestaje pričati, ekipa iz kućice Picnic ove je nedjelje odlučila otići još jedan korak dalje pa su tako najavili kuhanje i prodaju skradinskog rižota. Kako su nam ispričali organizatori, s kuhanjem na Strossmayerovom trgu kreću već u zoru, a posluživat će ga od 13.30 sati.
Rižoto će kuhati Dalibor Anić, kako su ga predstavili, jedan od četvorice momaka iz Skradina koji su odlučili preuzeti ovaj posao. Anić nije profesionalni kuhar, ali je odrastao u kuharskoj obitelj te kuha od rane mladosti. Porcija rižota koštat će 95 kuna.
Iz Picnica su naglasili i kako će se rižoto kuhati, ali i posluživati u natkrivenom dijelu pa se posjetitelji ne trebaju bojati kiše. Osim toga, u ponudi imaju i nekoliko inovativnih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka kojima se zainteresirani mogu ugrijati dok čekaju svoju porciju skradinskog rižota. Više informacija ovih dana možete pronaći na njihovom Instagram profilu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....