KAKVA PRILIKA!

Ove godine ponovno se otvara Noma Kyoto, a večeru za dvoje može osvojiti baš svatko, evo kako

Veliki Rene Redzepi i njegov tim ove jeseni ponovno odlaze u Kyoto i tim povodom odlučili su organizirati malu nagradnu igru

Na jesen ove godine ekipa iz danske Nome, jednog od najboljih restorana svijeta, predvođena velikim chefom Reneom Redzepijem, ponovno otvara svoj pop-up restoran u Kyotu. Kao i prvi put, Noma Kyoto bit će otvoren tek nekoliko mjeseci pa se očekuje da će svi termini biti popunjeni u rekordnom roku.

Za one koji prate i vole rad talentiranog i ambicioznog Redzepija i njegova tima, ali si još uvijek ne mogu priuštiti putovanje i večeru u Kyotu, sada imaju više nego dobre vijesti. Naime, kupnjom jednog od njihovih proizvoda koje izbacuju u sklopu Noma Projects, jedna sretna osoba osvojit će večeru za dvoje u Noma Kyoto, koja uključuje i sparivanje s odabranim pićem, i to na datum po vlastitom izboru.

image
Thibault Savary/Afp/Profimedia/

Sve što trebate je, dakle, naručiti jedan od njihovih proizvoda, odabrati između garuma od gljiva, dashija, ljutog yuzu umaka ili octa od ruže i još nekoliko jedinstvenih proizvoda nastalih u Nominu laboratoriju, a jedini uvjet je da narudžbu napravite između 25. ožujka i 1. travnja. Sretnom dobitniku na adresu će stići zlatna bočica i bit će, kako kažu, odabran potpuno nasumično. Putovanje i smještaj nisu uključeni u nagradu, a dodaju i kako dobitnik mora biti pretplaćen na njihov besplatan newsletter.

ISPROBALI SMO NOMIN GARUM

image
Privatna arhiva

Nomin tim će u Ace Hotelu u Kyotu kuhati 10 tjedana, od 8. listopada do 18. prosinca. Službene rezervacije bit će otvorene 14. svibnja. Inače, njihovo posljednje gostovanje u Kyotu rezultiralo je nekim od najboljih tanjura u povijesti Nome, a po povratku napravili su i časopis posvećen tom iskustvu. Više detalja o nagradnoj igri potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 20:55