Jedva čekamo!

Otvara se najljepši park u gradu, idealno mjesto za druženje i piknik s djecom i prijateljima

 Press
Ne postoji u Zagrebu puno mjesta koja su Zagrepčanima toliko prirasla srcu

Ne znamo jeste li primijetili, ali uz glavne prometnice u gradu Zagrebu unazad nekoliko dana polijepljeni su jumbo plakati koji su nam izmamili osmijeh na lice, jer... otvara se Rougmarin Park! Savršena je to zelena oaza usred grada na adresi Ulica Frana Folnegovića 10, koju u ljetnim mjesecima već tri godine, poput mnogih Zagrepčana, posjećujemo kako zbog dobre hrane i glazbe, tako i zbog činjenice da smo u ugodno uređenom parku gdje se uvijek odlično provedemo. A prednost mu je i što se ne moramo puno odmaknuti od kuće, niti brinuti gdje ćemo s djecom i ljubimcima, niti nositi sa sobom stvari za piknik, jer tamo su mislili na sve.

image
Privatni album

I ove će godine, kao i prijašnje tri otkako postoji u ovom obliku, Rougemarin Park imati program kroz cijeli tjedan. Lani je tako ponedjeljkom i utorkom bio rezerviran za AFTERWORK CHILL, srijedom za PARK QUIZ, četvrtkom za večer uz hladno pivo, petkom je bio FRIDAY FEVER - DJ, subotom SALSA NIGHT, a nedjeljom su ondje osvježenje od gradske vreve i vrućine pronalazile mnoge obitelji (zajedno s ljubimcima). Ove godine Rougemarin Park najavljuje picnic chill kroz tjedan, a dan za obitelj nedjeljom. No, vrlo je moguće da će se program kroz naredne tjedne od otvorenja mijenjati i širiti.

Baš zbog toga što ovo mjesto ima dobru vibru, i mi smo lani u Rougemarin Parku na početku sezone organizirali promociju ljetnog broja magazina Dobra hrana. Sočni burgeri, sjajno pečeni steakovi, odlični kokteli, dobra glazba... samo su neki od razloga zašto ga posjećuju i drugi, ali i zašto biste mu i vi trebali dati priliku ako do sad niste.

image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
image
Press
image
Press

Otvorenje Rougemarin Parka predviđeno je za četvrtak 6. lipnja, a sve informacije možete pratiti na njihovom službenom Instagram profilu, dok rezervacije možete izvršiti putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj +38516187778.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 11:58